Najnovšie recenzie zo sekcie Sady školských pomôcok
Neuveriteľne ľahučká, výborná voľba pre prváčika.
- Kvalitné spracovanie
- Funkčnosť
- vďaka ergonomickému tvaru zabezpečuje zdravý vývoj detskej chrbtice, čo bolo u mňa hlavné pri výbere školskej tašky. Krásna farba, možnosť vymeny klipov, pripevnenia vrecúška na tašku.
- Krásna taška, super farba, vďaka ergonomickému tvaru zabezpečuje zdravý vývoj detskej chrbtice, čo bolo u mňa na prvom mieste pri výbere školskej tašky
- Dobra stability batohu
- Dostatocny priestor v taske
Batoh ma nadcasovy a decentny motiv a preto verim, ze dcerka s nim bude spokojna dlhsie ako dva roky. ☺
- Krásne, ako na obrazku
- krásny dizajn
- zapínanie aj vpredu, čím sa chráni chrbtica dieťaťa
- obrázky si môžu detičky meniť, stále "iná" taška
- vnútorné členenie
- rastie s dieťaťom
hmotnosť tašky
- Ergonomická, priečinky prehladné, pre 1. by som iné nevybrala
Veľmi dobre riešená školská taška, hlavne ľahká.
- Veľmi tažšká taška. Určite nie pre prváka.
Tažšká taška, ešte sa oháňajú aj D- Testom. 1300 gramov je veľa. Taká HERVITZ má pod 1 kg presne 890 g. Mali by s tým inžinieri niečo robiť a nie platiť si D-test a pýtať nekrestanske (peniaze) €. Vobec nestojí za to.
- všetko OK
Som spokojná je rovnaká ako na obrázku
- kvalitna, dlho vydrzi
- ziadna
- Vyhoda
- všetko spolu za jednu cenu obom deťom som kúpila takúto sadu
- Spokojná
- Tovar splna moje poziadavky.
Naša prvá taška od Lego je super podľa foto na stránke som váhala či objednám ale naživo je krásna a kvalitne spracovana. pozitívne prekvapila! Cena zodpovedá kvalite produktu
- Batok je ľahký,anatomicky tvarovaný,priedušný,krásne farby
Naozaj krásny set a veľmi ľahké zapínanie, odporúčam, dcérka je z neho nadšená a navyše super cena za set
Zobrazujem 221 - 240 zo 276 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14 Ďalšie »