Najnovšie recenzie zo sekcie Sady školských pomôcok
- Pekný a podľa želania
Batoh je krasny , priestranny
Taska - Velmi skoro po pouzivani (cca 2mesiace) sa zacala rozchadzat textilia na ramene) - nekvalitne zositie, dalej sa uz rozstrapkava usko na drzanie. Urcite nevydrzi ani rok pouzivania. Uz by som ju nekupila. Skolska taska by mala nieco zniest, ale tato ma sklamala.
Tento set si vybrala sama dcera velmi sa jej páčil ..najviac zo všetkých čo som jej ukazala..Aj cena vzhladom na set 3 v jednom bola vynikajuca..Veci su dobrej kvality aj farebne prevedie je velmi pekne..Určite patrí tento set medzi lacnejšie produkty..A určite budem odporučat ...Kupa bola naozaj dobrá..Cena zodpovedá kvalite..Je vhodný pre všetkých žiakov od cca 3 ročníka vyššie..Myslím že sa hodí na viac príležitosti..hlavne vak..Ano funguje ako sme očakavali,
- KRáSNA TAšKA
- Taška je krásna. Vlastne celý set je krásny. Presne ako na obrázku. Maximálna spokojnosť.
- Ľahká
- Kvalita spracovania
- Hmotnosť tašky, tvar
- Krásne, sýte farby
- pekný, praktický
- Odporučam
Super spokojná odporúčam batoh perfektný, krásny a ľahký.
- Perfektne
- Vybavenie tasky je lmi dobre
krásne farby i spracovanie, kvalitné, rýchla dodávka, výborná cena za set, dcéra svoju tašku miluje, stále všetko drží pokope i keď ju moc v škole nešetrí ..
pevný a kvalitný školský batoh
Som veľmi spokojná s produktom, primeraný pomer kvality a ceny.
Taška je pekná, ľahká, vyzerá kvalitne.Dúfam že bude aj slúžiť.
Veľká, ľahká, prepracovaná. Veľká spokojnosť.
Krásna školská taška som spokojná.
Dcere sa taska velmi pacila, ma pekny dizajn, nie je az tak extremne "nasladla" ako mnohe produkty pre dievcata. Zivotnost sa ukaze este v praxi. Oproti niektorym inym znackam ma aj celkom fajn cenu vzhladom na "prislusenstvo".
Zobrazujem 161 - 180 zo 276 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...14 Ďalšie »